Bell and Lunch Schedules


Class Day Begins: 8:30 a.m. (First Bell 8:25 a.m.)

Bell Schedules
First Period: 8:30-10 a.m. (90 minutes)
Second Period: 10:05-10:55 a.m. (50 minutes)
Third Period A: 11-11:45 a.m. (45 minutes)
   Lunch A: 10:55-11:25 a.m. (30 minutes)
Third Period BC: 11:30 a.m.-1:05 p.m. (95 minutes)
   Lunch B: 11:45 a.m.-12:15 p.m. (30 minutes)
Third Period C: 12:20-1:05 p.m. (45 minutes)
   Lunch C: 12:35-1:05 p.m. (30 minutes)
Third Period AB (Block): 11 a.m.-12:35 p.m. (95 minutes)
Fourth Period Block: 1:10-2:40 p.m. (90 minutes)
Fifth Period: 2:45-4:15 p.m. (90 minutes)

Class Day Ends: 4:15 p.m.

Website by SchoolMessenger Presence. © 2017 West Corporation. All rights reserved.